FARM TUNEL BOVINE ȘI BIVOLIȚE

Structură inovatoare, ideală pentru crearea unui grajd economic

Gândit pentru a asigura cele mai ridicate standarde de îngrijire a animalelor și studiat în detaliu pentru a facilita procesul de gestionare a fermei, FARM TUNELUL este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni ce permit crearea unor tipuri diferite de configurări interne dedicate unor faze specifice ale ciclului de producție.

Grajd bovine gestante și perioada de după fătare

Echipate pentru a facilita curățarea zilnică a așternuturilor și crearea unui mediu sigur, care împiedică animalele să fie supuse unui stres excesiv înainte de naștere, grajdurile pentru vaci din FARM TUNEL susțin procesul natural de recuperare al bovinelor gestante pentru a asigura integrarea rapidă și în deplină formă la grup. De asemenea, această zonă de adăposturi pentru bovine permite fermierului observarea și intervenția rapidă în caz de nevoie.

Grajd bovine pentru juninci și vaci de lapte

Utilizat în mod normal pentru creșterea vacilor, FARM TUNELUL cu grajduri pentru juninci și vaci de lapte este o soluție optimă pentru acoperirea box-urilor și a așternuturilor mari datorită padocurilor externe ușor accesibile.

În comparație cu un grajd pentru vaci clasic, prefabricat din fier, cortul pentru animale de la DUEA reprezintă o alternativă excelentă atât din punct de vedere al costurilor, cât și din punct de vedere al timpului de realizare.  

Grajd bovine pentru creșterea vițeilor

O alternativă excelentă la box-urile clasice, FARM TUNELUL destinat utilizării în ferme de viței a fost gândit și conceput special pentru a crea un mediu exclusiv pentru creșterea și înțărcarea vițeilor până la 90 de zile.

Mediul confortabil și igiena spațiilor cu dimensiuni specifice asigură un grad redus de răspândire a bolilor și, în consecință, un consum redus de medicamente. Acest lucru duce la creșterea unor viței mai sănătoși și mai puternici.

Grajd bovine pentru perioada post-înțărcare viței

Perioada de post-înțărcare este asigurată prin amenajarea interioară cu box-uri pentru creșterea unui număr mai mare de viței, cu benzi de furaje și cu padocuri externe care facilitează dezvoltarea animalelor și managementul dejecțiilor de grajd.

Igienă și siguranță pentru creșterea animalelor tale

Pentru a asigura igiena necesară creșterii vițeilor, DUEA realizează toate echipamentele din grajd, dotând structura cortului din ferma de viței cu box-uri pentru animalele singure și spații special amenajate cu filtre sanitare și vestiare.

CONTACTEAZĂ-NE

DUEA te ajută să îndeplinești eficient nevoile zilnice ale animalelor tale!

FARM TUNEL OVINE ȘI CAPRINE

Grajd economic și modern pentru oi și capre

Creat ca adăpost de noapte și protecție pentru ovine și caprine, datorită versatilității sale FARM TUNELUL a fost îmbunătățit cu o structură care, la alegerea fermierului, poate fi complet lipsită de fundații din beton pentru o economisire substanțială a investiției și a timpului de realizare.

Adăpost pentru oi și capre

Pentru a îmbunătăți protecția animalelor în timpul pășunatului sau în anotimpurile dificile, mai ales pe timp de noapte, FARM TUNELUL poate fi ancorat cu picheți direct pe sol, fapt ce facilitează procesul de mutare cu un impact redus asupra mediului.

Bandă de furaje automată

FARM TUNELUL pentru oi și capre cu bandă de furaje automată este soluția ideală pentru animalele din fermă care dau lapte. Datorită mecanizării sistemului de hrănire, operațiunile zilnice de furajare sunt mai rapide, curățarea așternuturilor este mai facilă, iar gestionarea spațiilor și a turmei cu subdiviziuni în mai multe grupuri poate fi efectuată cu ușurință.

Gestionarea ciclului de producție

FARM TUNELUL este soluția ideală pentru gestionarea întregului ciclu de producție în grajdurile cu număr mic de animale.

Având la bază o planificare detaliată a împărțirii interne, spațiile sunt gândite astfel încât să permită gestionarea diferitelor faze din procesul de creștere în fermele cu oi și capre. De la box-urile pentru fătare, la zonele pentru oi și capre care produc lapte sau zona de montă, toate spațiile sunt prevăzute cu ieșiri speciale la pășunat.

CONTACTEAZĂ-NE

DUEA te ajută să îndeplinești eficient nevoile zilnice ale animalelor tale!

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide