Despre noi

Due A – De peste 25 de ani în serviciul fermei tale!

Scurta istorie

1994 – DUE A SRL a luat naștere din pasiunea pentru tâmplăria metalica și agricultură

Povestea noastră a început în septembrie 1994, atunci când Andrea Antonini și-a deschis drumul către antreprenoriat în sectorul prelucrării metalelor. Pasiunea pentru lucrările de tâmplărie a fost mai apoi combinată într-un mod armonios cu pasiunea pentru agricultură, fapt ce a rezultat în colaborări importante cu companii din sector, cărora Due A le-a furnizat accesorii.

2002 – DUE A își deschide drumul către domeniul zootehnic

Producând peste 150 de sisteme complete pentru viței cu carne albă, Due A se specializează și se dedică complet sectorului zootehnic, fapt ce asigură o creștere importantă a întregii companii.

Cu o specializare și o înclinație aparte către domeniul bunăstării animalelor, compania acordă o atenție deosebită pentru sectorul bovinelor și, ulterior, pentru ovine și caprine. Astfel, încep să fie dezvoltate și proiectate în cele mai mici detalii toate componentele echipamentelor proprii ce sunt produse și preasamblate intern.

Soluții dezvoltate pentru nevoi reale

Pasiunea fraților Antonini îi determină să fie permanent în contact cu crescătorii de animale, putând astfel să înțeleagă nevoile lor reale și să implementeze servicii destinate în special sectorului zootehnic.

Evoluția structurilor Due A

Din înclinația către cerințele fermierilor a luat naștere noua gamă de structuri acoperite cu prelată, tunelurile agricole și structurile dedicate în special depozitării furajelor, uneltelor și utilajelor agricole
Tunelurile, structuri metalice zincate, acoperite cu prelată, concepute inițial pentru adăpostirea fânului sunt instalate într-un număr de peste 1000 de structuri pe an. Datorită acestui succes și a solicitărilor primite din partea fermierilor, a luat naștere ideea dezvoltării unei structuri ușoare, care să funcționeze pe post de alternativă a unui grajd clasic pentru vaci, oi și capre.
Din dorința de a oferi fermierilor mai multe alternative în realizarea unui sistem zootehnic complet, stabil și rezistent în timp, care să ofere o compartimentare interioară eficientă și viabilă, Due A și-a concentrat atenția pe a dezvolta soluții pe termen lung pentru clienții companiei.
Previous slide
Next slide

DUEA AGRIZOOTECH România

Azi, Due A  este în proces de extindere comercială, produsele sale sunt prezente în 18 țări din întreaga lume.

În România, grupul Antonini este operat prin intermediul SC DUEA AGRIZOOTECH SRL, al cărui acționar unic este SC DUEA SRL Italia. Pe lângă produsele realizate în fabrica din Villalta di Gazzo, Padova, Italia, clienții DUEA AgriZooTech pot beneficia de o gamă completă de servicii furnizate cu scopul de a eficientiza și a facilita procesul de alegere a unor soluții optime pentru propria afacere.  

Echipă

DUEA AGRIZOOTECH România operează în sectorul agricol și zootehnic cu o echipă dinamică și profesionistă, capabilă să garanteze clienților săi produse și servicii de înaltă calitate.

CERTIFICĂRILE NOASTRE

Calitatea execuției și specializările pe care le-am obținut în producția produselor noastre sunt factori pe care îi prețuim.

NI EN ISO 9001

Sisteme de management al calității

UNI EN ISO 1090 - 1

Controlul producției din fabrică​

UNI EN ISO 3834 - 2

Certificarea proceselor de sudare​

CERTIFICAT CENTRUL DE TRANSFORMARE​

CONTACTEAZĂ-NE

DUEA – Partener de încredere pentru bunăstarea animalelor și succesul afacerii tale!